Over RSL

RSL is ontstaan in 1928. Het bedrijf werd opgericht in Londen onder de naam Reinforced Shuttles Ltd. Meer dan 50 jaar werden de wereldberoemde shuttles vervaardigd in de fabriek in Kent, totdat deze verhuisde naar China.

Na meer dan 80 jaar aanwezig te zijn in de internationale badmintonmarkt, is RSL nog steeds de grootste fabrikant van shuttles wereldwijd. De shuttles van RSL hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. Voor elk niveau is de juiste shuttle leverbaar.

Innovatie en productontwikkeling zijn altijd belangrijk geweest voor RSL en blijven een belangrijke motor voor het bedrijf. Naast de belangrijke positie die RSL inneemt in de shuttlemarkt, staat RSL bekend om de zeer goede kwaliteit van de andere producten.

RSL producten zijn in Nederland leverbaar bij verschillende goede badmintonwinkels. Deze dealers vindt u hier.  Via deze website kunt u geen producten bestellen. Dat kan allen via onze dealers. De website is er alleen om badmintonners in Nederland zo goed mogelijk te informeren over RSL.

* Incl. BTW